Naprapat Magnus Jansson

Verksamheten drivs av mig, naprapat Magnus Jansson. Jag är legitimerad naprapat sedan 1989 då jag tog min examen efter fyra års studier vid Naprapathögskolan i Stockholm. Jag har många års erfarenhet av rehabiliteringsarbete och har arbetat som naprapat på Hultafors Hälsocenter och på AB Previa i Borås. Min mottagning öppnade jag 1997.

Som naprapat erbjuder jag behandling mot olika typer av nack-, rygg-, led- och muskelbesvär. Min målsättning är att kunna erbjuda tjänster med god kvalitet och korta väntetider. Jag vänder mig till privatpersoner, företag och idrottsutövare. För företag är behandling hos naprapaten fullt avdragsgill och personalen förmånsbeskattas inte.

Min mottagning finns på Elinsdalsgatan 12 i Borås, verksamma här är också mina naprapatkollegor Anne-Marie Hedlund, Ulf Wassholm och Andreas Berglund.

Läs mer om mina behandlingar här.

Naprapat Magnus Jansson i Borås